Groep Peeters BG
Even Terugblikken...
old_amp
In 1957 was er van een plaatselijke jeugdbeweging een jubileumfeest n.a.v hun 25 jarig bestaan.

Hiervoor werd er een groot klank en lichtspel georganiseerd, waarvoor de vader van de huidige zaakvoerder voor licht en geluid zorgde.

Met eigenbouw versterkers(amroh) en luidsprekers(fane) daaraan gekoppeld een platendraaier(dual) en een bandrecorder(revox) werd deze geluidsklus geklaard. Met 120 watt vermogen was iedereen zeer tevreden.

Voor de belichting werd er beroep gedaan op enkele timmerlieden om voetlichtbakken in elkaar te knutselen.
In deze bakken werden 100 watt etalage lampen van verschillende kleur gemonteerd, welke aangestuurd werden door gewone lichtschakelaars, van dimmers was er toen nog geen sprake, tenzij met grote voorschakelweerstanden.

old_mic
Het begin was gemaakt en stilaan groeide de vraag naar meer en beter. In de loop der volgende jaren werd er geïnvesteerd in nieuw materiaal en zodoende kwamen er meer opdrachten zoals: wielerwedstrijden, karnavalszittingen, mars en showwedstrijden, motorcross, parochiefeesten, enz….

In 1993 werd een grote stap vooruit gezet en werd er nieuw materiaal aangekocht voor licht en geluid dat kon dienen voor party’s, festivals, en grote evenementen.
Ook kwam toen de huidige zaakvoerder als mede-eigenaar in de firma, nadat hij enkele jaren bij grote gerenommeerde firma’s de knepen van het vak had geleerd.
"WIJ ZEGGEN WAT WIJ DOEN, WIJ DOEN WAT WIJ ZEGGEN"
GROEP PEETERS © 2022 || DEVELOPED BY LETTUZ